beautiful dress


Godmorgon

Sitter just nu och fryser rumpan av mig för att det är så kallt hemma hos mig, undrar hur mycket jag kommer att frysa utomhus...
Iaf idag blire skola som vanligt ocgh ikväll läxor wihoo, men jag ska försöka att lägga upp lite bilder från i lördags när jag var hos Caroline!
Nu måste jag gå så jag inte kommer sent hej då ha en bra dag!♥




förlåååt...

Jag vet har inte bloggat på hundra år för att det har vart mycket med skolan och skolan kommer alltid först.
Menmen nu är jag tillbaks, yey!
idag efter skolan så stack vi till lilla rött och åt och jag var där med Sara, Hilda, Emmy, Erica, Frida, Carro, Martin, Marcus, Simon och Samuel :P
Vi var ute och röjde härligt i skälby, haha, men en viss person får mig att lacka och nästan gråta över att han förstör mitt liv jag vill bara skrika och slå den honom men jag är ju civiliserad så såklart gjorde jag ju inte det men jag skällde ut han och skrek att jag hatade han för att han får mig må så jävla dåligt men jag har underbara gurls och vissa killar som hjälper mig TACK!♥
Ídag eller i mu på morgonen ska Sara och Hilda sova hos mig och vi är såå konstiga..., hahaha
Snart så somnar vi säkert men vi ska se en film först men vi kommer troligtvis att somna till den, hehe
Men god natt och godmorgon till er som är morgonpigga!


Sara, Hilda och jag :D

hihi, jag just nu ;P

haha

hej hallå, här kommer lite bilder från gårdagen i skolan!








 

taaz.com

Hej allihopa! Jag blev tipsad om en sida av Hilda där man kan ladda upp en bild på sig själv och då kan man ändra hårfärg och det är askul, så om ni vill färga håret men undrar hur det kommer att se ut så rekomenderar jag den sidan!

Så här ser jag ut i olika hårfärger!
1.

2.

3.

4.

5.

6.


Man kunde även sminka sig själv så jag hade jättekul med det!, så här blev jag efter lite sminkning!
7.


Jag älskar bilden ovan! Vad tycker ni?, kommentera gärna :D

Vilken hårfärg passar mig bäst?




Hej då (:

Nu strax är det dax för Louise att åka hem, tråkigt men vi ses säkert snart igen för jag ska till gotland och hälsa på henne nån helg!

Det är alltid så att när jag inte kan följa med ut för att jag är med nån annan eller inte kan så händer det alltid något som jag missar, oturliga jag, haha

Snart har jag även träning och vi måste tagga rejält om vi vill att det ska gå bra och jag måste köra allt jag kan ifall jag vill vara med på så många varv som möjligt!!

Hej då bloggen från en övertaggad tjej! 

what?

Mötesplatsen
Hitta.se
Köp Plus här

 

Publicerad: 2005-06-05
12 rekommenderar
Textstorlek:
Normal text Stor text Extra stor text

Ät snorkråkor och fis för ett längre liv

sno1

Forskarna bevisar att äckelpäckel är nyttigt

Vill du leva ett friskt, långt liv?

Då ska du peta näsan - och äta upp snorkråkan.

Dessutom är det hälsan själv att lägga av en rejäl brakare då och då.

Dåliga vanor är inget att vara rädd för. Tvärtom.

Ny forskning, som redovisas på Londontidningen The Suns hälsosidor, visar på helt nya vägar till vällevnad.

Peta näsan - och ät. Australiensiske lungexperten professor Friedrich Bischlinger säger att snorkråkor är rena hälsokosten.

-När blandningen når magen fungerar det som medicin, säger professorn.

Snörvla och svälj

Snyt dig inte. I stället ska du snörvla. Och svälja. Snyter du dig riskerar du att trycka in infektionen i bihålorna.

Släpp dig. Fisaren visar sin omgivning att han livnär sig på en hälsosam diet av fibrer. En pruttproducerande fiberdiet har dessutom visat sig ha gynnsamma effekter mot cancer i magen.

Holländska experter rekommenderar minst 15 brakare om dagen.

Barnsligt är bra

Kan du inte låta bli att trumma med fingrarna och pilla på allt du ser?

Var tacksam. En riktigt pillig person gör av med 350 extrakalorier per dag. Det motsvarar 45 minuter på en träningscykel.

Skvaller bör uppmuntras. 40 minuters skitsnack om chefen bränner 38 kalorier - och hjälper dig att varva ned på ett bra sätt.

Ett långt varmt bad sänker blodtrycket och tar 57 kalorier till.

Var grundlig när du provar kläder. 20 minuter i omklädningsrummet drar 48 kalorier. Och om du sminkar och kammar dig i en timme blir du av med 166 kalorier till.

Var barnslig, då lever du längre och åldras långsammare.


Lollipop!

Ny header kankse, vad tycker ni?


shoppat klart

Det här köpte jag idag:


Gina tricot: 199 kr

H&m: 149 kr


Shoppa!

Hej idag ska jag och Louise shoppa, blev ni förvånade?... såklart inte!
Just nu gör jag mig redo för Louise är redan klar, jag är seg som vanligt, haha. Vi kollar även på blonde&blonder den är konstig på ett roligt sätt för tjejerna i filmen är så härligt blonda!
Senare ikväll ska vi även fira papi!, dådet kommer några gäster hit.
Men nu måste jag gå hej då♥


Den enda reklamen som man kan skratta åt!


är med Louise<3

Hellu just nu sitter jag i soffan och har Louise bredvid mig, wihoo!
Skolan var helt okej, men den kändes ganska lång och jag är så stolt över att jag fick bäst resultat i klassen på matte-provet!, grattis till lilla mig, haha

I helgen kommer jag att vara med Louise, och imorn ska vi shoppa lite behöver nya kläder, hehe. Vi kommer att ha skitkul!

Bästaste♥


Louise och jag<3




Annié tipsar!

Nånting som är riktigt hett i höst är päls, stickat, mönstrade leggins och fårskinnsjackor, var inte rädd för att blanda olika mönster!


Från: ellos.se
Pris: 99 kr

Från: BIKBOK
Pris: 299 kr

Från: BIKBOK
Pris: 499 kr



Från: ellos.se
Pris: 299 kr 


Jag klarade det!

Yes jag fick åtminstånde(stavning?) godkänt idag på orienteringen!, så jag är nöjd med det.

Och imorn kommer Louise hit till stockholm det ska bli jättekul, vi har inte setts sen nån gång i augusti så det var några månader sen men jag har saknat henne♥

Efter maten så sticker jag, mamma och Wiktor iväg och köper födelsedags present till min pappa som fyller 48 år på söndag, wihoo!, så vi kommer att fira honom på lördag :D
Nu måste jag städa tills imorn, hörs senare!

Jag och Louise♥
 


Orintering

Om ca en timme är jag på väg mot orienteringen och jag har ingen aning om hur det kommer att gå, för att jag har ont i halsen och i huvet. Jag kanske inte skulle ha gått på träningen igår för det har blivit lite värre nu :(
Alla får önska mig lucka till och hålla tummarna på det bästa!

Jag just nu utan smink


börjar att bli sjuk...

Nej inte nu så bad timing ska ju snart tävla och jag kan inte missa nån träning för jag behöver att träna men jag ska gå på träningen ikväll och det kommer säkert att göra mig sjukare menmen.

Idag i skolan var det en teater som uppträdde och gud vad roliga de var, haha, trodde jag skulle dö av skratt jag ramla nästan av stolen! skådespelarna var asbra för att de gick verkligen in i sina roller och det var så trovärdigt, skulle utan tvekan vilja se den igen :)

Imorn blir det orientering i det härliga svenska vädret, jag gillar verkligen inte att orientera jag vet inte ens om jag ska springa själv eller med nån annan jag har ingen lust att tappa bort mig i nån skog nånstans och att vi också kommer att få betyg på detta gör allt bara mycket värre.

Nu ska jag byta om och snart blir det träning men vem vet hur det kommer att gå, puss

Stickat är mysigt



Älskar de här från bikbok!

Ny header...


the light brings me up when the darkness brings me down

Hejsan just nu försöker jag att få min hand att vakna för att den har hamnat i djup sömn, hehe och det gör det svårt att skriva så detta inlägg blir inte så långt.
Idag har jag vart funktionär för åk 3-5, jag har glömt hur små man var då, haha men det fanns några lite jobbiga klasser som bråka och sådär men annars var det helt okej för vi hade inga lektioner, yippi!
Och ikväll händer det jag har väntat på den nya säsongen av "Desperate houswives"!!!, älskar det så mycket så jävla bra alltså. Nu måste jag städa mer hej då!


u smile...


17:52


10.09.04

Hej här igen !
Kom precis på att det var kanelbullensdag idag så såklart måste man ha kanelbullar men först blir det träning och lite läxor kanske.
Ida har jag haft skola och den var helt okej men det gick dåligt på ett prov jag fick G+ och VG- på samma prov jobbigt!, jag har inte fått något MVG än fast vi har bara haft tre prov men iallafall...
Imorn ska jag vara funktionär för åk 3-5 i friidrott hela dan från 8:30 till 13:00 skönt för att man bor väldigt nära dit vi ska och på onsdag blire teater i skolan och på torsdag orientering usch gillar inte att orientera :(
Nu sk jag byta om och ringa lite see ya!

 




RSS 2.0